FR - NL - EN

VOLGENDE EDITIE

20 FEB. 2016 @ BOZAR BRUSSEL

Naar TalentenDag >>

Afropean +

17 januari 2015, in de ruimten van het museum Bozar, Brussel zal deel uitmaken van een grote gebeurtenis -AFROPEAN + zijn. Dit evenement geheel gewijd aan vele facetten van de hedendaagse Afrikaanse culturele en artistieke praktijken die plaatsvinden in Europa en België, evenals die van het Afrikaanse continent. Afropean + is gericht op de creatieve inbreng van Afrika naar Europa te bevorderen en voorbeelden van culturele synergie met Afrika en haar diaspora te markeren.

Brussels (Africa) Talents Show

Promotionele multidisciplinaire showcase dat kunstenaars uit de Afrikaanse diaspora in België wonen zal beschikken. Het aanpakken van zowel professionals (programmeurs, agenten, managers, enz.) In België en in het buitenland, en tot op zekere hoogte, het "publiek", het evenement is gericht op zowel de circulatie van de Afrikaanse diaspora kunstenaars te bevorderen België en buiten onze grenzen om hun zichtbaarheid en erkenning door het publiek te bevorderen. Door middel van dit evenement en zijn uitzonderlijke en uitgebreide reeks van optredens, de vereniging Mwinda Kitoko, de coördinatiegroep van de dag Afrikanen Talents Lushi Entertainment, Leopard Print in samenwerking met de Afrikaanse Platform (Afrikaansplatform), Creative District, Comocongo, de vereniging Change en Hakuza willen hun missie verband tussen artistieke groepen, culturele professionals en burgers te vervullen.

Mwinda Kitoko vzw

Mwinda Kitoko (mooi licht) is een non-profit, opgericht in 1994. Zij is lid van de Afrikaanse Federatie van Vlaanderen (Plate-Afrikaanse vorm) en Brussel Zoals de naam al doet vermoeden (Mooi licht) is het de bedoeling om duidelijk te maken het verschil tussen culturen aan hun ontmoeting, hun begrip in wederzijds respect te vergemakkelijken. Om een betere integratie mogelijk te maken voor Mwinda Kitoko is een wederkerige relatie.

Doel van de vereniging: